Céginformációk
A Ribányi Építőipari Kft 100%-ban családi tulajdonban lévő vállalkozás 1997 óta, amelynek alapjait az 1993-ban indított magánvállalkozás tette le. A felsőfokú, mérnök végzettségű tulajdonosok és cégvezetés, a több tízéves kivitelezési tapasztalat, a szakmai hírnév és az a cél, hogy ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, mind-mind garantálja a szakszerű valamint magas szintű igényeknek megfelelő munkavégzést és az elégedett ügyfeleket.
A sokéves tapasztalatnak köszönhetően megtanultuk és ismerjük a tervezés és kivitelezés menetét, az egyre nehezebb és bonyolultabb ügymenetet, a folyamatosan szigorodó előírásokat, egyszóval a nehézségek tömkelegét.
Cégünk már a tervezés szakaszában korábbi tapasztalatai alapján segít Neked, hogy a különböző lehetőségek és variációk közül számodra a legmegfelelőbbet, vagy szerkezetileg a legracionálisabbat válaszd. Mert egy racionális, tiszta tartószerkezetű ház kevesebb pénzből megépíthető, mint egy kevésbé átgondolt. Felmutathatóak a különböző variációk minden előnyükkel és hátrányukkal, így teljes képet tudunk adni Neked a kivitelezés buktatóiról, a reklámok mögött elhallgatott tényekről.
A tervvariációkhoz még a tervezési szakaszban tudunk vállalási árat mondani, így láthatod mibe kerül az általad megálmodott ház. De a tervezés ezen szakaszában módosíthatod is azt lehetőségeidnek, igényeidnek megfelelően, hogy tényleg olyan házba költözhess néhány hét múlva, amilyet mindig is szerettél volna. Ezek mellett a pénzügyi tervezés is fontos része egy ekkora beruházásnak. Mi ebben is segítőkezet tudunk nyújtani. Több vezető pénzintézettel fennálló kapcsolatunk alapján kezeskedünk érte, hogy számodra a legelőnyösebb kondíciókkal tudunk lakáshitelt, vagy lakáslízinget intézni. Kiterjedt és kipróbált alvállalkozói kapcsolataink révén pedig garantáljuk számodra a megbízható és folyamatos munkavégzést, hogy az új otthon örömét a lehető leggyorsabban és legtovább megélhesd. Az együttműködés reményében üdvözlettel:

Ribányi Péter ügyvezető

Ribányi Mérnöki Iroda
Ribányi Építőipari Kft
H-7090 Tamási Béke u. 21.
Tel/fax: 74/471-561
30/560-4359, 30/947-2582
Térkép
Honlap: www.ribanyi.hu
E-mail: info@ribanyi.hu